TEMPORIS Awards Gala 2015, în această seară, la București

Logo Temporis BK

Eveniment marcant în domeniul orologeriei internaționale, TEMPORIS Awards este un concurs cu un concept de vot original și foarte transparent. Un juriu internațional format din personalități precum Jan Lidmansky (jurnalist), Kari Voutilainen (ceasornicar independent), Nicholas Foulkes (jurnalist), Philippe Dufour (ceasornicar independent), Bojan Levic (proprietarul revistei Kronomedia din Slovenia), Radu Budeș (pasionat de ceasuri și CEO al Thematic Channels), Peter Imre (pasionat de ceasuri), Dan Vardie (fondator TEMPORIS) a stabilit finalistele din cele 12 categorii alegând cele mai interesante creații dintre nu mai puțin de 500 de ceasuri. Apoi, procesul de vot s-a mutat pe site-ul www.temporis.ro unde cititorii revistei și pasionații de ceasuri au ales ceasurile preferate din fiecare categorie.Rezultatul final va fi aflat în seara zilei de astăzi, 21 mai, în timpul Galei Premiilor TEMPORIS.

În cadrul aceluiași eveniment TEMPORIS “Hall of Fame”, singura galerie de acest fel din lume, una dedicată geniului, viziunii, inspirației și competenței în orologerie, se va îmbogăți cu trei noi membrii. Este vorba despre Antoine Preziuso (ceasornicar independent), Jean-Daniel Dubois (CEO al Manufacture Vaucher) și Franc Vila (ceasornicar independent). Conceptul TEMPORIS Hall of Fame a fost lansat în urmă cu patru ani, iar primii trei ceasornicari de renume care au fost incluși în această prestigioasă galerie au fost Kurt Klaus, legenda vie de la IWC, Mathias Buttet, omul din spatele revoluției în industria ceasurilor de lux creată de Hublot, și Kari Voutilainen, unul dintre cei mai cunoascuți ceasornicari independenți din lume. Toți trei au venit în 2012 la București pentru a deveni membri ai TEMPORIS Hall of Fame. În aceeași galerie au fost primiți acum doi ani și Richard Mille (Richard Mille), Stephen Forsey (Greubel & Forsey) și Yves Corthesy (Zenith), pentru ca, la ediția din 2014, să se adauge acestor nume cu rezonanță și Philippe Dufour (ceasornicar independent), Carole Forestier Kasapi (Cartier Watches), Roger Dubuis (Roger Dubuis Manufacture), Michel Parmigiani (Parmigiani Fleurier). Invitatul special al acestei ediții a TEMPORIS Awards va fi un român ajuns la vârful industriei elvețiene a ceasurilor de lux. Este vorba despre Florin Niculescu, vice-președinte al Parmigiani Fleurier. Tot în această seară vor fi anunțați și câștigătorii premiilor oferite de revista TEMPORIS și partenerii săi: Un ceas de dama marca Timberland, un ceas Mondaine Sport II Gent’s Day/Date, Un set de ceas si butoni marca Davosa, un cutter de trabuc Tonino Lamborghini, un set de butoni Tonino Lamborghini și 10 abonamente anuale la revista Temporis.

Atât ceasurile câștigătoare ale celor 12 categorii (Best Electric Girl’s Watch, Best Electric Boy’s Watch, Best Everyday Man’s Watch, Best Everyday Lady’s Watch, Best Holiday Man’s Watch, Best Holiday Lady’s Watch, Best Bargain, Red Carpet Lady’s Watch, Bad Boy’s Watch, Best Complication Watch, Best Smartwatch și Watch of the Year 2015), cât și învingătorul de la Premiul Juriului, precum și numele participanților la votingul TEMPORIS care au câștigat premiile menționate vor fi date publicității mâine, 22 mai 2015, pe site-ul www. temporis.ro.

Numele ceasurilor finaliste la cele 12 categorii ale TEMPORIS Awards 2015 pot fi găsite aici.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322