Richard Mille este partener al echipei E.Dams-Renault în Formula E

Echipa Dams a fost fondată în 1988 de Jean-Paul Driot cu scopul de a îndruma și antrena tineri piloți pentru Formula 1. Până astăzi, 27 dintre aceștia au fost populsați în elita sportului cu motor, inclusiv Romain Grosjean, pilot oficial Lotus F1 Team și partener cu Richard Mille.
Alain Prost, cvadruplu campion mondial în F1, și-a unit forțele cu Jean-Paul Driot pentru a crea echipa E.Dams-Renault pentru Formula E. Cei doi piloți – Sebastien Buemi (cunoscut de asemenea din F1) și Nicolas Prost vor (fiul lui Alain Prost), vor conduce monopostul Spark-Renault SRT_1E pe cele zece circuite urbane gândite special pentru acest campionat. Mașina este capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de trei secunde, mulțumită unir motor electric de 270 CP și unei mase proprii de 888 kg (inclusiv acumulatori).
Formula E se bazează pe trei fundamente principale – energie, mediu înconjurător și performanță – și oferă constructorilor șansa de a experimenta noi tehnologii care își pot găsi ulterior locul pe automobilele de serie.
Ceasurile Richard Mille sunt caracterizate de aceleași tendințe inovatoare, forțând permanent convenționalul pentru a impune o viziune proprie și contemporană. Richard Mille a revoluționat și redefinit tehnicile de facturare, incorporând idei și materiale noi în produsele proprii – ceea ce justifică perfect parteneriatul cu echipa de Formula E.

300614ren8-1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322