Invitați de seamă la Gala Temporis Awards 2019

Ediția din acest an a Galei Temporis Awards va avea loc pe 16 mai în prezența unor invitați de seamă din industria producătoare de ceasuri de lux. Printre oaspeții stăini care au confirmat prezența la evenimentul de la București se numără deținătorii casei Urwerk, Felix Baumgartner și Martin Frei, celebrul Laurent Ferrier și fiul său, Christian Ferrier, maestrul Romain Gauthier și directorul de producție al A. Lange & Sohne, Anthony de Haas.

Ediția din 2019 a Temporis Awards va avea loc la hotelul Hilton Athenee Palace din București și va fi precedată de o masă rotundă la care vor lua parte atât invitații speciali ai Galei cât și pasionați de ceasuri din România. În cadrul evenimentului vor fi discutate teme de actualitate în industria haute horlogerie precum inovațiile tehnologice și rolul lor în schimbarea unei industrii tradiționale, posibilitatea apariției unor noi complicații, noile materiale care încântă pasionații dar care au și un rol important în dezvoltarea industriei, evoluția curentului smartwatch și a ceasurilor hibride. O temă care suscită întotdeauna un interes enorm, rolul ambasadorilor de branduri, se află și ea pe lista mesei rotunde.

Cei care doresc să participe la un eveniment memorabil pentru orice iubitor de ceasuri nu trebuie decât să contacteze Caesar Concierge la la numărul de telefon 0040 744 364 577 sau la adresa de e-mail concierge@caesaremporium.com.

Detalii despre ediția din 2018 a Galei Temporis Awards, dar și despre dezvăluirile maeștrilor ceasornicari la masa rotundă desfășurată anul trecut puteți descoperi pe www.temporis.ro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322