Câștigătorii concursului TEMPORIS Awards 2015

Conceptul de desemnare a câştigătorilor este unul original şi transparent. Mai întâi, un juriu de reputaţie Europeană – din care fac parte Jan Lidmansky – jurnalist orologier, Cehia, Kari Voutilainen – ceasornicar independent, Elveţia, Nicholas Foulkes – columnist Vanity Fair, Financial Times, Newsweek, Marea Britanie, Philippe Dufour – cel mai cunoscut si apreciat ceasornicar independent al lumii, Bojan Levic – proprietarul revistei Kronomedia din Slovenia, Peter Imre – pasionat de ceasuri, Radu Budeș – Preşedinte Splendid Media, pasionat de ceasuri si Dan Vardie – Fondator al revistei TEMPORIS – a ales nominalizările pentru fiecare dintre cele 12 categorii de ceasuri. A urmat votul publicului. Peste 15.000 de vizitatori au accesat pagina concursului şi aproape 3.487 au urmat corect toţi paşii procesului de votare.

Dintre cei aproape 3.500 de participanți care au votat corect până la final, cinci au fost aleși câtigători ai premiilor oferite de revista TEMPORIS și partenerii săi. Aceștia sunt:

Nestor Andreea – ceas de dama marca Timberland oferit de Cellini

Stroie Andrei – Ceas Mondaine Sport II Gent’s Day/Date, oferit de Galt orologerie elvetiana

Bogdan Ionascu – un set ceas si butoni Davosa, oferite de  magazinul “Luxury Avenue by Avis Dream”

Mihai Banacu – un  cutter de trabuc  Tonino Lamborghini, oferit de  magazinul “Luxury Avenue by Avis Dream”

Alexandru Dima – un  set de butoni Tonino Lamborghini, oferit de  magazinul “Luxury Avenue by Avis Dream”

 

Echipa TEMPORIS felicită câștigătorii și le mulțumește tuturor celor care au luat parte la mecanismul de desemnare al celor mai interesante ceasuri ale anului 2015. De asemenea, vă invităm să participați și la celelalte concursuri on-line desfășurate pe www.temporis.ro, precum și la ediția din 2016 a TEMPORIS Awards.

Ceasurile câștigătoare la cele 12 categorii pentru care pasioanții de ceasuri din România și-au putut exprima votul, precum și învingătorul de la categoria rezervată exclusiv juriului pot fi aflate AICI.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322