Breitling Transocean 38 – First Class

În 1958, odată cu boom-ul transportului aerian, Breitling lansa modelul Transocean, un ceas foarte precis, rezistent, cu protecție magnetică și o foarte bună rezistență la apă. Ceasul a devenit foarte apreciat în scurt timp, datorită eleganței sale și tehnologiei concepute special pentru aeronautică.

La mai bine de 55 de ani distanță, un nou model Transocean, cu o eleganță clasică, își face apariția în spiritul călătoriilor pe distanțe lungi. Noul Transocean 38 vine cu o carcasă din oțel inoxidabil impecabil finisată, iar diametrul de 38 mm este ideal pentru mai toate încheieturile. Simplu și elegant, ceasul afișează data în dreptul orei 12, într-o apertură dublă, care contrabalansează vizual secundarul de la ora șase. Logo-ul Breitling, din aur, completează stilul rafinat al ceasului.

Transocean_38 art1

Noul Breitling Transocean 38 este echipat cu un mecanism cu întoarcere automată, certificat de COSC și oferă rezistență la apă de 100 metri. Ceasul este oferit cu cadran negru sau argintiu și două tipuri de brățari din oțel inoxidabil și o curea din piele, în funcție de preferințe.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322