Vacheron Constantin Patrimony Self-Winding 36 mm în aur alb

Unul dintre cele mai emblematice modele ale lui Vacheron Constantin este acum într-o versiune de aur alb cu diametrul carcasei de 36 mm, potrivită atât încheieturilor masculine cât și celor feminine. După căldura blândă a aurului roz, acest model Patrimony cu auto-înfășurare își afimă acum stilul pur, contemporan, în aur alb de 18 carate. O altă versiune este prevăzută cu o curea din piele cu negru clasic sau cu un roșu strălucitor.

The distinguished aesthetic appeal of this Patrimony self-winding watch is matched by the inherent nobility of a mechanical self-winding movement developed and manufactured by Vacheron Constantin

Atractivitatea esteticii distinse ale ceasului Patrimony cu auto-înfășurare este aliniată de exclusivitatea inerentă a unui mecanism mecanic cu  auto-înfășurare, dezvoltat și fabricat de Vacheron Constantin. Calibrul 2450 Q6 este dotat cu o rezervă de putere de 40 de ore și animă orele, minutele, secundele centrale, precum și o afișare a datei printr-o deschidere din cadran.

Un capac al carcasei transparent este din cristal de safir și oferă o șansă de a admira o greutate oscilantă de aur de 22 de carate, împodobită cu emblema Crucii Malteze a lui Vacheron Constantin. De asemenea, dezvăluie finisarea manuală a calibrului, reflectând cele mai înalte standarde folosite la ceasurile fine. Sistemul stop-secunde garantează o reglare precisă și astfel asigură o setare perfectă a timpului.

Estetica funțională a acestui model Patrimony cu auto-înfășurare este exprimată prin intermediul cadranului său opal, delicat, convex, cu săgeți care urmăresc grațios calea timpului în jurul unei piste circulare “perlate”.

Ceasul va avea un preț de circa 24.900 EUR

 

Specificații tehnice: Vacheron Constantin Patrimony cu auto-înfășurare 36mm, unisex

Carcasă: diametru 36 mm x 8.1mm grosime – 18k aur alb, lustruit – cristal safir pe ambele fețe –rezistent la apă – 30 m

Mecanism: Calibru 2450 Q6, in-house, marcaj Geneva – automat – frecvență 4Hz – rezerva de putere de 40h

Funcții: ore, minute, secunde centrale, data

Curea: piele de aligator negru cusută manual sau piele strălucitoare din piele de aligator roșu, disponibilă o cataramă de aur alb de 18 k

Referință:

4100U / 000G-B181: curea din piele neagră

4100U / 001G-B181: curea din piele roșie strălucitoare

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322