Vacheron Constantin Overseas Limited Editions "Everest"

Vacheron Constantin Overseas Limited Editions “Everest” Chronograph e aici!

După aproape doi ani de speculații și întrebări constante, Vacheron Constantin a anunțat că Overseas Limited Editions “Everest” Chronograph este o realitate!

Vacheron Constantin a avut nevoie de aproape doi ani pentru a lansa Overseas Limited Editions “Everest” Chronograph. Acest ceas a făcut furori, după ce a putut fi zărit la încheietura producătorului de filme și fotograf Cory Richards. Într-adevăr, nu este exact același model. Avem, însă, un produs extrem de similar, disjuns din frenezia generată de prima și impresionanta apariție.

De data aceasta, aceste două noi ceasuri sunt construite folosind aceeași amprentă robustă din titan, dar cu o ramă de titan contrastantă.

Vacheron a fost înțelept să mențină mai multe dintre celelalte elemente cheie care au făcut ca prototipul Richards să fie atât de atrăgător: și anume cadranul gri complet mat din titan și elementele coroanei, care elimină efectiv întregul profil frontal al ceasului, acordându-i mult mai mult o prezență incognito-lux pe încheietură.

Partea inversă a ambelor ceasuri rămâne destul de consistentă cu prototipul original, cu un rotor de aur solid de 22k care prezintă Everestul.

Prețul pornește de la 29.200 de euro pentru varianta dual time și ajunge până la 34.900 de euro pentru cronograf.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322