Richard Mille

Un nou campion în familia Richard Mille

Richard Mille

Norvegianul Johannes Thingnes Bø, campion olimpic și mondial la biatlon, a fost numit ambasadar al brand-ului de ceasuri de lux Richard Mille.

Sezonul 2018-2019 a fost cel mai bun pentru biatletul Johannes Thingnes Bø. Sportivul în vârstă de 26 de ani și-a revendicat 16 victorii, 4 medalii de aur și una de argint. Iar cum în sportul pe care-l practică timing-ul și precizia sunt extrem de importante, biatletul a coborât pârtiile cu un ceas Richard Mille la încheietura mâinii. Este vorba despre modelul RM 67-02 Automatique Extraplate în culorile drapelului norvegian și fabricat special pentru el.

„Evoluția și inovația sunt factori decisivi pentru a atinge cel mai înalt nivel, în sport, dar și în orologerie. Ceasul RM 67-02 Automatique Extraplate e perfect adaptat la încheietura mâinii. Lejer, sportiv, ergonomic, ceasul Richard Mille îmi dă forță și mă motivează”, a declarat Johannes Thingnes Bø, proaspăt intrat în familia casei de orologerie de lux.

Richard Mille are numeroși sportivi drept ambasadori, printre ei se numără fotbalistul Didier Drogba, jucătoarea de golf Nelly Korda, sau schioarea Ester Ledecká.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322