Toccata – feminin și atemporal

Noile creații din colecția Toccata încapsulează filosofia elegantă trăită de femei libere, independente și distinse.

Ceasurile din colecția Toccata sărbătoresc povestea art deco începută de RAYMOND WEIL. Modelul ceasurilor este liber, structurat, setat la ritmul formelor geometrice și definit de excelență. La atingere, Toccata este prețios, ușor și este conceput pentru femeile puternice și independente, care dețin controlul în orice situație.

Carcasa sa dreptunghiulară clasică, realizată în stilul retro al anilor 1930, are 6.25 mm și simbolizează eleganța. Amintind de codurile tradiționale din orologerie, piesele din colecția Toccata sfidează cu adevărat timpul. Ceasurile sunt disponibile în două variante: din aur sau din oțel galben PVD. Acestea își dezvăluie puterea de seducție cu variații de sidef sau diamante și sunt dedicate femeilor îndrăznețe.

Cu liniile lor structurate și formele perfecte, noile piese din colecția Toccata sunt alimentate de un mecanism pe cuarț, care fuzionează cu rafinamentul și cu liniile pure. Cadranul dreptunghiular este inspirat de art deco, iar cifrele romane revin la clasicismul ceasurilor tradiționale, combinând armonios tradiția și eleganța.

Publicat de Andrada Arsenie la data de 6 November, 2020 4:07 pm
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.