Kudoke Real Skeleton – La propriu

Stefan Kudoke a trecut prin toate fazele de învăţăcel până a ajuns să-şi fondeze propriul brand. A lucrat pentru nume grele ale orologeriei  (Glashutte Original, Breguet, Blancpain şi Omega) şi a avut confirmarea scrisă că îl aşteaptă succesul în industrie la doar 22 de ani. A rămas să demonstreze şi în realitate şi încearcă acum cu noul Kudoke Real Skeleton.

Real_skeleton_back_artDacă pentru majoritatea ceasurilor skeleton înseamnă structuri complicate, care să pună în valoare, vizibil, mecanismul, Real Skeleton este un skeleton la propiu, aşa cum îi spune şi numele. Inspiraţia a venit de la piese de acum 400 de ani, acele ceasuri Memento-Mori, care marcheză simbolic trecerea timpului prin prezenţa integrată a craniului şi oaselor. Exact acelaşi lucru îl face şi Kudoke Real Skeleton al cărui cadran este format dintr-un craniu cu ochii plini de diamante. Toată structura este formată ceasul potrivit din „oase” placate cu rodiu şi aur roz, lucrate şi gravate manual, chiar şi limbile ceasului.

Real Skeleton este „îngropat” într-o carcasă de oţel, cu diametrul de 42 mm şi este propus la un preţ de 8.990 euro. Producătorul spune că are rolul de a-i aminti posesorului că timpul trece inevitabil şi ar trebui să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322