SIHH 2018 – Ulysse Nardin Freak Vision

Ulysse Nardin rupe tiparele, provoacă convenții și te animă să explorezi comorile oceanului. Prezentarea primului ceas automat în colecția Freak, Freak Vision. Printre noutăți se disting: o roată de siliciu super-ușoară cu elemente de nichel și micro-lame stabilizatoare și un design nou de carcasă mai subțire.

Timpul este încă indicat, în maniera “Freak” care inaugurează astfel colecția – de către mișcarea baghetei în sine, un “carrousel zburător” care se rotește în jurul axei proprii. Cu toate acestea, componentele de proiectare sunt complet diferite. Noua punte superioară sculptată în 3D este inspirată de o corabie. Noul safir permite un mijloc mai subțire și bezel.

Ulysse Nardin este un pionier al inovațiilor în domeniul timpului, nu în ultimul rând pentru măiestria fără precedent a siliciului, pe care l-a introdus în Haute Horlogerie în prima piesă Freak din 2001. Acum, el împinge în mod decis această tehnologie prin sudarea acestuia – un alt brevetat primul elemente solid de nichel, pentru a crea o roată balansier ușoară. Apoi, se adaugă micro-lame de siliciu pentru a stabiliza amplitudinile și a crește în mod semnificativ precizia.

Alte premiere tehnice:

Sistemul Grinder Automatic Winding System

Grinder – sistemul automat de întoarcere revoluționează complet transmisia de energie, depășind sistemele existente de eficiență cu un factor de doi. Grinder are avantajul perfect dedeclansare a înfașurării chiar la cea mai mică mișcare a încheieturii mâinii. Rotorul oscilant este legat de un cadru care conține patru brațe, ceea ce oferă sistemului automat de două ori cuplul de acționare- închipuiți-vă patru pedale pe bicicletă în loc de două – în timp ce un mecanism flexibil de ghidare limitează drastic frecarea.

Sistemul ancorei de laUlysse Nardin se bazează pe principiul mecanismelor flexibile, exploatând elasticitatea arcurilor plate. Acesta prezintă o eliberare constantă a energiei cinetice, realizat în întregime din siliciu, și prezintă un cadru circular cu o furcă cu paleți care se mișcă fără frecare. Furca cu paleți este fixată în centru și susținută în spațiu pe două arcuri cu lamele minuscule. Montate perpendicular unul pe altul, lamelele sunt supuse unei forțe de încovoiere  care le curbează și le menține într-o stare bi-stabilă. Rezultatul este un echilibru energetic pozitiv care menține oscilațiile roții de echilibru la o rată constantă fără influența variației cuplului de la arcul principal.

SPECIFICATII TEHNICE

Referința: 2505-250

Calibru: UN-250

Funcții: Funcțiile H / M indicate prin rotirea mișcării

“Grinder” Sistem automat de mișcare cu clichete și ghidare flexibilă

Ulysse Nardin Anchor Constant Escapement, oscilator de 2,5 Hz

Oscilator de siliciu cu diametru mare cu blocuri de inerție de nichel

Micro-lame de siliciu autoreglabile

Flying Carrousel: 1 rotație într-o oră

Rezervă de putere: 50 de ore la amplitudine constantă

Carcasa – Carcasă din platină

Bezel – Garnitură din cauciuc albastru acoperită cu titan

Diametru: 45 mm

Cadran: Sapphire, cu indecși gravați pentru oră și minut

Rezistența la apă 30 m

Cristal: Sapphire cu înveliș anti-reflectorizant pe ambele fețe

Carcasa din spate –  Titan, 6 suruburi, vedere la “Grinder” prin cristalul de safir

Curea din piele din cauciuc și clema de pliere din titan

Preț: 95.000 franci elvetieni.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322