SIHH 2018: Roger Dubuis Excalibur Aventador S Blue

Roger Dubuis lansează, la SIHH 2018, iterații colorate ale liniei sale Excalibur în colaborare cu partenerii Perfect Fit Pirelli și Raging Mechanics Lamborghini Squadra Corse. Excalibur, colecția emblemă  și deliberat extravagantă a lui Roger Dubuis, este încorporată în ADN-ul Casei.

Noutățile Roger Dubuis la SIHH 2018 sunt alcătuite din patru ceasuri noi care continuă povestea dintre ei și cele două nume mari din lumea curselor. În primul rând, parteneriatul care a fost anunțat la SIHH 2017, cel care a dat naștere la Excalibur Spider Pirelli – Double Flying Tourbillon, și anume anvelopele Pirelli. În plus față de colecția de ceasuri cuprinse în acest parteneriat, este Excalibur Spider Automated Skeleton, acum într-o gamă de accente de albastru albastru sau pur și alb.

Din al doilea parteneriat, care a fost anunțat în septembrie 2017, rezultă două noi versiuni ale Excalibur Aventador S. Cea de-a doua versiune a lui Excalibur Aventador S prezentă  la Palexpo va fi emblematicul Excalibur Aventador S Blue.

Creat utilizând același carbon C-SMC utilizat la construcția automobilelor Lamborghini, carcasa de 45 mm a ceasului din titan are o jumătate de miez de cauciuc albastru. Montat în interiorul ceasului este certificatul Poinçon de Genève, dublu arcuit RD103SQ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322