SIHH 2018 – IWC a lansat, ediția exclusivă, POCKET WATCH

IWC Schaffhausen a prezentat un ceas de buzunar cu numere cu săritură la Salonul Internațional de la Haute Horlogerie (SIHH) de la Geneva, ca un punct culminant al colecției Jubilee, la aniversarea a 150-a ani ai companiei.

În 1884, IWC a fabricat primele ceasuri de buzunar Pallweber. Aceste ceasuri inovatoare au arătat orele și minutele în format digital cu cifre mari pe discuri rotative. În istoria sa de 150 de ani, IWC onorează această realizare cu premiul IWC Tribute pentru Ediția Pallweber “150 de ani” (Ref. IW505101). Acest ceas exclusiv de buzunar este limitat la 50 de piese. Este găzduit într-o carcasă din aur roșu de 18 carate, decorat elaborat cu o lucrare de guilloché și purtat pe un lanț de aur roșu de 18 carate. Ceasul de buzunar dispune de un cadran alb, cu discuri de finisaj lăcuite de culoare albă. Indexul pentru secunda mică este albastru.

Referindu-se la designul ceasurilor istorice Pallweber și un tribut adus lui F.A. Jones, creatorului american de ceasuri care a fondat IWC – ferestrele afișajului digital sunt etichetate ca “Ore” și “Minute”. Două ferestre, din capacul acționat de un arc, dezvăluie orele și minutele, astfel încât timpul poate fi citit chiar și atunci când acesta este închis. Carcasa are, de asemenea, un capac de praf închis pe partea din spate.

Calibrul 94200 fabricat de IWC avansează discurile de afișare utilizând un angrenaj de roți separat, cu un arc propriu. Faptul că fluxul de putere din trenul principal funcționează independent garantează precizia și o rezervă de putere de 60 de ore.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322