roger dubui pirelli

Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli – desprins din adrenalina și versatilitatea motorsportului

Roger Dubuis împușcă două începuturi de curse excentrice dintr-o lovitură cu noul Excalibur Spider Pirelli. Piesa este una care urmărește să furnizeze crearea de adrenalină celui care îl poartă la încheietură.

Colecția Excalibur Spider primește, așadar, un nou membru în rândurile sale. Ceasul realizat în parteneriat Pirelli scoate la suprafață într-o formă miniaturizată procesul complicat și extrem de rapid pe care îl presupune un pit stop. Fiecare element al ceasului este interschimbabil. Pe lângă asta, fiecare conectare a pieselor ceasului oferă un feedback auditiv satisfăcător.

020 ex0826 sd

Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli are un calibru care include primul schelet automat al lui Roger Dubuis, viziunea transparentă a mișcării sale de înfășurare se ține direct pe inimitabilul stelă Roger Dubuis. De asemenea, are un microrotor, unul redus la esența sa strictă la ora 11, care se rotește perfect cu cea a încheieturii mâinii. Echilibrul perfect de greutate pentru a înfășura RD820SQ este atins în continuare prin utilizarea de materiale inovatoare, precum titan DLC.

Din sutele de ore de fabricație pentru acest ceas de 45 mm, aproape o treime din acest timp este dedicat special prestigiosului Poinçon de Genève, fiecare componentă fiind finisată cu grijă manual la Fabrica Roger Dubuis din Geneva.

07 ex0826 sd

Ceasul vine și cu motivul decorativ Pirelli Cinturator.

Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli va fi produs în numai 88 de exemplare pentru fiecare culoare.

Prețul nu a fost dezvăluit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322