Richard Mille

Richard Mille, cavaler al Legiunii de onoare

Richard Mille

În vârstă de 69 de ani, francezul Richard Mille, fondatorul casei de orologerie care-i poartă numele, a primit de la președintele Emmanuel Macron titlul de cavaler al Legiunii de onoare, cea mai înaltă distincție civilă și militară franceză.

Richard Mille primește astfel o recunoaștere importantă din partea președintelui francez pentru crearea unuia dintre cele mai importante nume în orologeria contemporană. Încă de la lansarea în 2001, brand-ul Richard Mille a revoluționat lumea orologeriei mondiale cu ceasuri și creații tehnice ireproșabile, în ediții extrem de limitate și la prețuri cu multe zerouri – între 150.000 și un milion de euro.

În doar câțiva ani, Richard Mille a reușit să se asocieze cu nume mari din mai multe domenii (tenis, Formula 1, schi, muzică, polo, etc.) precum Rafael Nadal (Richard Mille Tourbillon RM 27-02 Rafael Nadal) sau Pharrell Williams (RM 52-02 Pharrell Williams). Cu un design unic și mecanisme complexe, care se realizează în sute de ore de muncă, ceasurile Richard Mille sunt adevărate opere de artă.

Richard Mille face parte și din TEMORIS „Hall of Fame”, o prestigioasă galerie dedicată geniului, viziunii și inspirației, un tribut adus marilor creatori ai orologeriei de lux.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322