Richard Mille 21-01 Tourbillon Aerodyne

Richard Mille 21-01 Tourbillon Aerodyne – desprins din aeronautică

Ceasurile Richard Mille nu ar mai necesita niciun fel de introducere, dacă e să ne raportăm doar la succesul înregistrat de brand până astăzi. Noul 21-01 Tourbillon Aerodyne, însă, merită descoperit până la ultima piesă.

Richard Mille 21-01 Tourbillon Aerodyne vine cu o carcasă care are o structură complexă din aur roșu și este ranforsată de un exoschelet din fibră de carbon. Întregul ansamblu este foarte ușor și dur. În plus, baza este combinată cu o structură similară unui cristal natural precum stalacmitele pentru a se reliefa prin formă esența aerului. Mai mult, include și un aliaj din nichel, crom, aluminiu și fier care poate rezista până la temperaturi de 955 de grade Celsius.

RM21 01 3 4 Recto N.Boon BB

Părțile conectoare ale ceasului sunt făcute din titan de gradul cinci. Caracteristicile impresionante nu se opresc, însă, aici. Sticla de safir oferă o protecție ridicată, dar asigură și transparența necesară pentru a admira complicatul mecanism.

Richard Mille 21-01 Tourbillon Aerodyne are, așa cum îi spune și numele, un tourbillon care acționează împotriva efectelor gravitației.

RM21 01 Pose Dos N.Boon BB

Ceasul va fi disponibil în doar 50 de exemplare. Prețul nu a fost dezvăluit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322