Reacții la TEMPORIS Gala Awards – Roger Dubuis

Fondatorul manufacturii Roger Dubuis, domnul Roger Dubuis a fost prezent la TEMPORIS Gala Awards din București, unde a intrat in TEMPORIS Hall of Fame, clubul select al celor mai importanți ceasornicari din lume și a primit premiul TEMPORIS Watch of the Year 2014 pentru modelul Hommage Double Tourbillon with Hand-made Guilloche in pink gold. Vă prezentăm impresiile manufacturii Roger Dubuis despre acest eveniment, exprimate oficial, intr-un comunicat de presă internațional.

Roger Dubuis la TGA

Dublă recunoaștere a meritelor Roger Dubuis la Temporis Gala Awards 2014

Pe 22 mai 2014, Temporis Gala Awards a găzduit un spectaculos eveniment în București, România. Roger Dubuis este onorat să anunțe că domnul Roger Dubuis, fondatorul și spiritul manufacturii face parte acum din „Temporis Hall of Fame” și că excepționalul Hommage Double Tourbillon with Hand-made Guilloche in pink gold a câștigat titlul „TEMPORIS Watch of the Year 2014”.

A treia ediție TEMPORIS Gala Awards, singurul eveniment din România și Europa Centrală și de Est dedicat ceasurilor și faimoșilor ceasornicari din Haute Horlogerie este organizat din 2012 de revista TEMPORIS, care acordă premii celor mai bune ceasuri din 11 categorii.

TEMPORIS este singura revistă de ceasuri din România. Principalul ei obiectiv este acela de a oferi o perspectivă clară asupra universului orologeriei. Mai mult, împărtășește pasiunea celor care au fost atinși de virusul ceasurilor, dar își propune și să-i atragă pe cei care abia descoperă această lume fabuloasă și, de asemenea, să creeze un cult în industria orologeriei.

Dan Vardie, fondatorul TEMPORIS, a inițiat si „TEMPORIS Hall of Fame”: o galerie unică care include cei mai importanți ceasornicari, inventatori și designeri din Haute Horlogerie.

Anul acesta, domnul Roger Dubuis a fost onorat să ocupe un loc în „TEMPORIS Hall of Fame”, alături de Philippe Dufour și Carole Forestier Kasapi.

Această galerie a fost creată ca un tribut adus geniului oamenilor care și-au dedicat viața dezvoltării complicațiilor pentru ceasuri, precum și alte invenții în Haute Horlogerie„ a spus Dan Vardie. „Din acest punct de vedere, domnul Dubuis este un reper în lumea orologeriei și își are locul asigurat în „TEMPORIS Hall of Fame”. Noi, cei de la TEMPORIS suntem onorați să-l primim la București și să-l includem în Hall of Fame.

Răspunsul domnului Roger Dubuis: “Sunt incredibil de onorat să fac parte din “TEMPORIS Hall of Fame”, alături de casornicari legendari pe care-i admir mult. Aș vrea să le mulțumesc personal domnului Vardie, celor de la TEMPORIS și tuturor celor care au lucrat din greu și ne-au susținut, pe mine și manufactura noastră, pentru că împărtășesc aceeași pasiune pentru orologeria de lux ca și mine.

La TEMPORIS Gala Awards, domnul Dubuis a primit și un al doilea premiu, de data aceasta pentru incredibilul Hommage Double Tourbillon with Hand-made Guilloche in pink gold. Acest ceas excepțional, prezentat în luna ianuarie a acestui an, a câștigat titlul „TEMPORIS Watch of the Year 2014”.

Prin colecția Hommage, Roger Dubuis aduce un tribut celor mai importante invenții din orologeria ultimelor decade, ceasul fiind premiat pentru incredibila mecanică și design. Hommage Double Tourbillon with Hand-made Guilloche subliniază tehnica tradițională guilloche și îndrăzneața combinație dintre arta de confecționare tradițională și cea modernă, totul animat de inovatorul mecanism D100.

Acest nou calibru este compus din 452 de elemente finisate manual, oferă o rezervă de putere de 50 de ore și necesită 1.200 de ore pentru fabricare, dintre care 360 de ore pentru a respecta standardele Poincon de Geneve, plus șase săptămâni pentru verificări. Un mecanism atât de complex merită prezentat la adevărata lui valoare.

Noul Hommage Double Tourbillon with Hand-made Guilloche arată acest lucru printr-o demonstrație spectaculoasă a modului în care Roger Dubuis susține frumusețea exterioară, dar și interioară a modelelor sale. Ornat cu istorice coduri de design, inclusiv bezel concav, cifrele mari, romane și catarama distinctă a curelei, ceasul arată și elemente noi, subtile.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322