Ralph Lauren Black Safari

Pasionat de Africa și de safari, Ralph Lauren încearcă să surprindă frumusețea acesteia în cele trei noi piese. Ceasurile sunt concepute în jurul contrastului dintre estetica utilitară și eleganța rafinată, fiind la fel de naturale atât în savană, cât și în oraș. Carcasa din oțel inoxidabil, neagră, și numeralele supradimensionate, luminscente, aduc aminte de robustețea echipamentelor exploratorilor.

Se poate și cu o nuanță discretă de lux, adusă colecției de Black Safari Flying Tourbillon, ceasul care pune în valoare tourbillon-ul din dreptul orei șase printr-o inserție de lemn prețios. Calibrul RL167 este vizibil prin geamul de pe spatele ceasului, iar microrotorul este din aur, pentru acrea o pată de culoare. Ceasul este oferit cu o curea neagră, din piele de aligator.

RL Black Safari art

Celelalte două piese ale colecției Black Safari sunt animate de calibrul RL300-1, mecanic, cu întoarcere automată, care oferă o rezervă de putere de 42 ore și permit scufundări până la 100 metri. Acestea sunt disponibile în două dimensiuni ale cadranului: 45 mm și 39 mm.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322