Primul magazin TAG Heuer din Sud-Estul Europei, deschis în Băneasa Shopping City, prin intermediul Cellini

Cellini, în calitate de partener oficial TAG Heuer în România, anunță deschiderea unicului magazin monobrand din Sud-Estul Europei, al prestigioasei mărci de ceasuri elvețiene. Magazinul deschis săptămâna trecută a necesitat o investiție de aproximativ 300.000 Euro.

Situat la parter, lângă Cellini Grand Boutique, magazinul TAG Heuer promite să ofere o experiență unică, atât prin designul exclusivist cât și prin modelele de ceasuri prezentate. Astfel, împătimiții mărcii și publicul interesat de cele mai actuale colecții de ceasuri pot pătrunde în universul TAG Heuer. Ceasuri din colecțiile Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer etc. pot fi găsite de acum în Băneasa Shopping City.

“Suntem onorați să deschidem primul magazin monobrand TAG Heuer din Sud-Estul Europei. Cu atât mai mult cu cât conceptul noului magazin aduce cu sine inovație și cucerește printr-un design interior și exterior de excepție, oferind o experiență de shopping unică, alături de personalul experimentat gata să facă cele mai potrivite recomandări în materie de ceasuri.”, a declarat Dragoș Nicolae, Managing Partner Cellini Group.

Cu o pasiune desăvârșită încă de la înființare pentru domeniul sportiv – cursele de mașini, în special, TAG Heuer reprezintă una dintre cele mai apreciate mărci de ceasuri din lume. De-a lungul istoriei sale, mecanismele și inovațiile TAG Heuer au atras atenția întregii lumi orologiere: inventarea și brevetarea “pinionului oscilant” (1887), primul cronograf de bord pentru automobile (1911), primul cronometru “Autavia” pentru mașinile de curse (1933), lansarea legendarului cronograf “Carrera” (1964), primul cronograf cu cuarț “Chronosplit” din lume (1975), conceptul revoluționar și unic al colecției “Monaco” sau reinventarea oscilatorului “Pendulum”.
Toate ceasurile TAG Heuer sunt supuse unor numeroase teste de rezistență (temperaturi extreme, șocuri, etanșeitate ș.a.m.d.) și de verificare a standardelor materialelor, astfel încât să se reflecte întotdeauna calitatea în fiecare componentă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322