Piloții Mercedes din F1 și-au prezentat propriile ceasuri IWC

IWC este partener oficial al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas, iar cei doi piloți, Lewis Hamilton și Nico Rosberg sunt ambasadori ai brandului elvețian.

Inaintea cursei din Singapore, desfășurată în acest weekend, IWC a organizat un eveniment în cadrul căruia au fost prezentate două ediții limitate, cu numele piloților Mercedes, bazate pe modelul Ingenieur Chronograph. Aceste două ediții speciale au fost create cu ajutorul celor doi, ambii pasionați de ceasuri.

IWC PRESENTS DRIVERS WATCHES

 

Contribuția lor a fost majoră la nivelul designului ceasurilor, iar diferențele se observă imediat. IWC Ingenieur Chronograph Edition “Lewis Hamilton” are un aspect mai tehnic, ceva mai sobru, în vreme ce Ingenieur Chronograph Edition “Nico Rosberg” este evident mai sportiv.

IWC PRESENTS DRIVERS WATCHES

Ceasuri au carcasa din titan, material preferat de ambii sportivi datorită utilizării sale și în construcția monoposturilor, iar spatele integrează o bucată de fibră de carbon provenită de la o masină de F1 Mercedes.

Cu ocazia acestui eveniment, IWC a anunțat extinderea parteriatului început anul trecut cu Mercedes AMG Petronas până la finalul anului 2018.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322