patek tiffany

Patek 5711 – ultima glorificare

Patek 5711 urmează să fie retras din comerț, iar ultima iterație celebrează acest lucru într-un mod inedit. Parteneriatul cu Tiffany aduce un strop de culoare extravagant.

Decizia Patek Philippe de a renunța la modelul 5711 este surprinzătoare, având în vedere că este cel mai popular model al lor. Președintele companiei, însă, a spus că este momentul să se adopte o nouă viziune, să se exploreze noi culmi.

Conform parteneriatului, această versiune a lui Patek 5711 se va vinde numai în magazinele Tiffany din SUA. Vor fi produse numai 170 de exemplare.

Prețul acestui Patek 5711 este de 46.642 de euro fără taxe, chiar dacă oțelul inoxidabil n-a fost înlocuit cu alt metal sau aliaj. Dacă doriți o alocare, sunt șanse slabe să obțineți una. Rezervările deja au întrecut numărul de ceasuri care urmează să apară. Va fi, însă, organizată o licitație la New Yor pentru un singur model și banii vor fi integral donați.

Orice ceas cu ștampila Tiffany fabricat de Patek Philippe este obligatoriu să fie un articol de top. Faptul că aceasta marchează ultima variantă a modelului 5711 și că s-a născut din cel mai ilustru parteneriat de vânzare cu amănuntul al Patek și că este o ediție limitată care poartă nu doar ștampila de valoare adăugată a comerciantului cu amănuntul, ci și un cadran în culoarea semnăturii sale… ei bine, toate acestea vor face din el unul dintre cele mai râvnite ceasuri ale anului.

Facebook
Twitter
LinkedIn

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322