Pasquale Bruni „Giardini Segreti”

Săptămâna trecută, Orologeria Galt din strada George Enescu 5 a devenit, pentru al 8-lea an consecutiv, „catwalk”-ul de vară al casei de bijuterii Pasquale Bruni. Formele uimitoare şi culorile seducătoare ale celor mai noi creaţii Pasquale Bruni – Giardini Segreti, Petit Garden, Make Love, Bon Ton – au putut fi admirate în cadrul cocktail-ului plin de farmec care a avut loc la Galt, unica locaţie din România în care sunt disponibile spectaculoasele bijuterii ale manufacturii italiene. 

 

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (2)

 

Ioana Flora, invitatul special al evenimentului: “Despre un mare actor se spune că are carismă; ca are puterea aceea specială de a emoționa și transforma sufletul celor care îl privesc. Putere care trece dincolo de meștesugul actorului, de orele petrecute lucrând la un rol – este “acel ceva”, inexplicabil și greu de descris în cuvinte. Prima mea întalnire cu brandul Pasquale Bruni și cu echipa Galt s-a întâmplat acum un an, cu ocazia unui eveniment monden. Țin minte sentimentul pe care l-am avut, purtând bijuteriile Pasquale Bruni. M-am simțit specială, strălucitoare! Calitatea unui bijutier de mare clasă se dezvăluie precum strălucirea unui mare actor în fața publicului său. Arta de a crea bijuterii sofisticat impecabile, pâna la cel mai mic detaliu și în stare să transforme sufletul celui care le poartă. Prima noastră întâlnire nu avea cum, astfel, să nu se transforme într-o prietenie de care ma bucur foarte mult.”

 

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (15) - Ioana Flora - invitat special

 

Gabriella Lanfranchi, Regional Director & Business Development Pasquale Bruni, care ne-a acordat în exclusivitate pentru TEMPORIS un interviu extrem de interesant la prima sa vizită în România: “purtând aceste bijuterii poţi simţi cu adevărat pasiunea – “Vera Passione”, este “ingredientul secret” care face ca piesele Pasquale Bruni sa fie cu adevarat unice.”

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (1) - Gabriella Lanfrachi & Ioana Flora

 

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (3)Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (4)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322