Panerai Luminor Submersible 1950 Left-handed 3 Days

Ceasurile cu coroana în dreptul orei 9 fac parte din istoria Panerai începând cu anii ’40. La acel moment, ele au fost create special pentru membrii marinei italiene, în conformitate cu cerințele specifice ale acestora. Amplasamentul coroanei le face ideale pentru mâna dreaptă, în condițiile în care militarii aveau nevoie, pentru misiunile de scufundare și nu numai, de mai multe instrumente, unele potrivite doar pentru încheietura mâinii stângi. Astfel, ceasul era ideal pe cealaltă mână.

Pam569_Cat_Front artAcum, ceasurile de acest fel sunt oferite celor care, din motive de fashion sau obișnuință, preferă să le poarte pe mâna dreaptă. Noul Luminor Submersible 1950 Left – handed 3 Days Automatic Titanio se adresează acestor clienți și vine cu levierul de protecție deja marcă înregistrată Panerai. Carcasa are un diametru de 47 mm, marcajele sunt luminiscente pentru a putea fi ușor citite în întuneric, iar bezelul se rotește doar în sens invers acelor de ceasornic, acesta fiind folosit la calcularea timpului petrecut sub apă. Designul său este inspirat din cel al ceasurilor create în 1950 pentru marina egipteană.

Calibrul este P.9000, mecanic cu întoarcere automată, creat in-house și a cărui autonomie ajunge la trei zile. Și cum în lumea militară timpul este esențial, calibrul permite setarea orei foarte rapid. Indicatorul orei poate sări din oră în oră independent, fără a afecta minutarul.

Panerai Luminor Submersible 1950 Left-handed 3 Days Titanio este o ediție specială, produsă în doar 1.000 de exemplare. Ceasul vine cu o curea maro, de piele, într-o cutie de lemn în care se mai găsește o curea de rezervă din cauciuc, plus uneltele pentru înlocuirea ei.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322