(P) Virgil Ianțu şi Bucharest Jazz Orchestra – concert de excepţie la Cluj-Napoca

Virgil Ianţu alături de Bucharest Jazz Orchestra va susţine, în premieră pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, un concert de 5 stele. Evenimentul va avea loc în data de 26 mai de la ora 20:00.

Virgil Ianţu este cunoscut în faţa publicului datorită emisiunilor pe care le-a moderat cu succes: “Vrei să fii miliardar?”, “Copiii spun lucruri trăznite”, “Te crezi mai deştept?”, însă puţini sunt aceia care ştiu despre el că este absolvent al Conservatorului şi că a facut parte din trupa “The Fifties” ca şi backing-vocal (solistul era Ştefan Bănică Jr.).

Concertul face parte din Turneul de promovare a albumului “Ieri şi Azi”, primul său material muzical din cariera solo, lansat după 14 ani în care a rămas devotat televiziunii. Colecţia de piese româneşti reorchestrate în stilul swing reprezintă o întoarcere în timp la melodii care au marcat mai multe generaţii de fani ai muzicii.

Virgil Iantu

 „Acest album este o mică istorie a muzicii româneşti, o colecţie care nu are un public ţintă anume, este dedicat celor care iubesc muzica românească bună şi poate fi ascultat şi de către cei care preferă trupa Simplu, dar şi de cei care ascultau cu ani în urmă Aura Urziceanu sau Aurelian Andreescu” mărturiseşte Virgil Ianţu care şi-a dedicat ultimii ani acestui proiect.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322