Omega De Ville Tresor readuce eleganţa clasică

Noul model se numeşte Omega De Ville Tresor şi atrage prin aceeaşi simplitate elegantă. Este genul de ceas pe care l-ar fi purtat Humphrey Bogart. Are un design clasic, dar pe care Omega l-a rafinat şi l-a completat cu standardele de rafinament ş tehnologiile contemporane.

De Ville Tresor are o carcasă cu diametru de 40 mm care este oferită în variante de aur Sedna, aur galben sau aur alb, toate de 18 karate. Sub ecranul de cristal safir rezistent la zgârieturi şi tratat anti-reflexie pe ambele feţe, se află un design minimalist dar şarmant. Acele pentru oră, minut şi secunde, precum şi marcajele orelor sunt din acelaşi material ca şi carcasa. Deasupra orei 6 este afişată data.

Omega De Ville Tresor art

 

Măiestria mecanică a acestui ceas este revelată pe partea din spate, unde se poate vedea prin capacul transparent noul calibru Master Co-Axial 8511. Mecanismul are un arc de balans siliconic Si14 şi rezistă la câmpuri magnetice de peste 15.000 gauss. Ceasul rezistă la scufundări de până la 30 de metri adâncime şi la presiuni de 3 bar. Rezerva de putere este de 60 de minute.

Noul model Omega a fost prezentat anul acesta la Baselworld şi va fi disponibil din luna octombrie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322