Noul Girard-Perregaux 1966 cu funcție ”Dual Time”

Designul său și caracteristicile înglobate au fost studiate atent pentru a rezuma spiritul de libertate. Simplu și clar, cadranul lui Girard-Perregaux 1966 Dual Time este, de asemenea, și foarte ușor de consultat. Tehnic vorbind, funcția ”dual-time” a fost proiectată pentru un uz intuitiv, fiind ușor de controlat și setat prin intermediul celor două butoane dedicate.

Ora locală este indicată cu ajutorul celor două limbi principale, care încorpozează în zona centrală un material luminiscent pentru lizibilitate optimă și în lipsa luminii. Cel de-al doilea fus orar este indicat de o limbă de culoare roșie, căreia îi este dedicat un disc concentric propriu, gradat pentru 24 de ore. În dreptul orei 6, gasim încastrat elegant și un indicator circular pentru data în curs.

GP_LD_DualTime_ art1

Ceasul este fabricat din aur roz și măsoară 40 mm în diametru, încorporează noul calibru propriu GP03300-0094 și oferă o rezervă minimă de funcționare de 46 de ore. Două versiuni cromatice sunt disponibile pentru cadran: alb și gri antracit. În primul caz a fost asortată o curea maronie din piele de aligator, iar în al doilea una neagră din același material.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322