Noul ambasador Hublot

Aparent, Maradona este un fan al ceasurilor elveţiene. Atât de înfocat încât poartă câte două odată, unul pe fiecare încheietură.În colecţia sa, potrivit comunicatului, s-ar afla şi câteva ceasuri Hublot. Ei bine, cu atât mai multe acum că Jean Claude Biver, preşedintele brandului elveţian, l-a ales ca reprezentant.

Cariera plină de controverse, driblinguri spectaculoase şi scandaluri purtate în praf de cocaină a fotbalistului s-a încheiat de câţiva ani. Maradona rămâne însă un simbol, iar Hublot face o mişcare de marketing impresionantă (ca întotdeauna).

Ceea ce pe de o parte entuziasmează, pe de alta dezamăgeşte măcar puţin. Ceasul lui Maradona este doar un alt Big Bang cu accente alb-albastre şi un capac gravat cu silueta fotbalistului. Nimic de spus, modelul este foarte frumos, dar poate că Hublot ar trebui să-şi pună întrebarea de câte ori mai poate scoate la apă „ulciorul” Big Bang.

Particularităţile modelului Maradona sunt vizibile pe ambele feţe ale ceasului. Indecşii cadranului sunt coloraţi în alb şi albastru deschis, asemenea steagului Argentinei, totalizatorul de minute are în mijloc numărul 10 purtat de fotbalist, iar semnătura lui se găseşte deasupra ferestrei de dată.

Alături de seria exemplarului, pe spatele ceasului este gravată silueta lui Maradona ţinând mâinile în aer, probabil după marcarea unui gol. Datele relevante ale modelului sunt: 250 exemplare, 44,5 mm diametrul carcasei, mecanism Hublot HUB1146, 55 de rubine şi 42 de ore de rezervă de mers. Complicaţii: cronograf, fereastră dată.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322