Nouă ediție aniversară Grand Lange 1 Moon Phase „25th Anniversary”

În timpul SIHH, A. Lange & Söhne a anunțat că va marca așa cum se cuvine cea de-a 25-a aniversare a modelului Lange 1. Pentru asta, marca va lansa în fiecare lună din 2019 câte o ediție specială a unei piese din colecția sa.

În ianuarie 2019 oficialii A. Lange & Söhne au prezentat Lange 1 „25th Anniversary Edition”, acesta fiind prima dintre cele zece piese dedicate aniversării Lange 1. Până la finalul lui octombrie, alte nouă ceasuri de colecție în ediție limitată vor fi lansate de marca germană. Al doilea model comemorativ este deja și el disponibil, el putând numele Grand Lange 1 Moon Phase „25th Anniversary”.

Piesa de bază, Grand Lange 1 Moon Phase, a fost inclusă în portofoliul A. Lange & Söhne în 2014 ca o extensie cu diametrul de 41 mm a Lange 1 Moon Phase. Și cadranul a fost ușor modificat, aici intrând un indicator al fazelor lunii mai mare cu 4%.

Ediția aniversară abia prezentată are un cadran din argint, cu cifre și indicatori de culoare albastră. Discul care prezintă fazele lunii este principalul element de diferențiere dintre ediția aniversară și piesele anterioare dat fiind faptul că este pentru prima dată când A. Lange & Söhne realizează o astfel de componentă din aur alb. Șase stele și câteva puncte gravate manual înconjoară luna realizată și ea din aur masiv dând naștere unui efect tridimensional foarte interesant.

Ediția A. Lange & Söhne Grand Lange 1 Moon Phase „25th Anniversary” este limitată la 25 de piese, fiecare cu un preț de 45.800 de euro.

Publicat de Robert Stan la data de 11 March, 2019 6:07 pm
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.