nomos

Nomos a lansat trei noi exemplare Autobahn în ediție limitată

Nomos Autobahn „Director`s Cut” vine în trei versiune care îmbrățișează armonia culorilor și o transpune într-un design atrăgător cu caracter utilitar.

Nomos și-a stabilit bazele în 1990, imediat după căderea Zidului Berlinului. De la bun început a vrut ca specificul saxon să renască în orologerie.

Inspirația preluată de la influența creată de școala Bauhaus se vede peste tot, mai ales prin alegerea diametrului de 41 de mm și a formei desprinse din dorința de a atinge perfecțiunea.

Nomos Autobahn „Director`s Cut” în varianta celor 3 modele produse în ediție limitată poartă numele celor trei mari autostrăzi din Germania: A3, A7 și A9.

A9, cu cadranul său negru și gri, reprezintă un design minimalist. A3 amintește de instrumentele de bord din anii ’80. Inelul roșu iluminat pe un cadran alb subliniază caracterul sportiv al acestui ceas. Fanii cronometrelor anilor 60 și 70 vor adora contrastul albastru și galben al modelului A7.

În timp ce ceasurile NOMOS sunt cunoscute pentru curelele superbe din piele și textile, în ultimii ani, marca a îmbrățișat brățări în liniile lor sportive într-un stil distinct NOMOS. Brățara Sport lansată recent utilizează verigi orizontale, articulate independent, fiecare fixată de două șuruburi, iar brățara poate fi schimbată cu ușurință.

Vor fi produse doar 175 de exemplare din fiecare model, iar prețul pornește de la 4150 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322