MB&F Bulldog

MB&F Bulldog: Ceasul, cel mai bun prieten al omului

MB&F Bulldog

Relația dintre om și ceas este la fel de nuanțată ca și cea dintre om și câine. Cele mai bune exemple de astfel de conexiuni durează ani, chiar zeci de ani, modelând vieți și povești.

În unele cazuri, ceasul își alege proprietarul la fel de mult ca și invers. La urma urmei, indiferent dacă este prima sau a suta oară, există ceva special în momentul în care privești ceea ce îți dorești cel mai mult. Să vorbuim deci despre Horological Machine 10 „Bulldog”.

Un corp rotund, compact, din titan sau aur roșu, cuplat cu un dom din cristal. Doi „ochi” proeminenți care afișează timpul, se rotesc către oricine îndrăznește să îi privească. „Picioare” dure și totuși flexibile se înfășoară ferm în jurul încheieturii mâinii. În plus, un „maxilar” masivă. Și, mai presus de toate, o inimă mare care bate constant la 2,5Hz (18,000vph).

Precum creatura pentru după care este numit, HM10 Bulldog implică mai mult decât dezvăluie ochiul. „Maxilarele” se deschid și se închid în funcție de curentul de aer care ajunge în interior – o gură complet închisă vă arată că „Bulldog-ul” nu are energie și este gata pentru un pui de somn. Dacă puteți vedea clar rândurile de dinți strălucitori, pregătiți-vă, deoarece asta înseamnă că „Bulldog-ul” este gata de luptă, încărcat la maximum cu energie.

MB&F Horological Machine 10 „Bulldog” este disponibil în două ediții speciale de lansare: carcasă din titan cu „ochi” albaștri sau carcasă doin aur roșu de 18k și titan cu „ochi” negri.

Ceasurile MB&F sunt disponibile în România exclusiv prin Caesar Conciergen serviciu care vă invită să descoperiți extraordinarul în fiecare detaliu. Grație Caesar Concierge vă putem transforma orice
dorință, aparent greu de îndeplinit, în realitate. Totul la un standard pe care nici nu îl puteți bănui. Tot ceea ce trebuie să faceți pentru ca visul dumneavoastră să fie tangibil este să contactați CÆSAR Concierge la numărul de telefon 0040 744 364 577 sau la adresa de email caesar@automedia.ro și să ne împărtășiți dorința. Atât. De aici totul intră în sarcina noastră.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322