Maurice Lacroix Masterpiece Gravity

Un nou model în gama Masterpiece a celor de la Maurice Lacroix nu poate decât să stârnescă interesul pasionaţilor pentru că vorbim totuşi de linia haute horologerie. Masterpiece Gravity afişează un design simplu, dar complicat în acelaşi timp, efectul vizual fiind garantat de cadranul compus, care lasă la vedere balansierul generos ca dimensiuni.

Maurice Lacroix Masterpiece Gravity art3

Maurice Lacroix spune că Gravity este primul ceas cu ansamblu ascilator construit integral din silicon, care este mai uşor decât metalul şi – foarte important – nu are nevoie de lubrifiere. Avantajele ţin şi de faptul ca eşapamentul promite astfel o acurateţe mai bună, rezistenţă mai mare la interferenţele cu câmpurile ceasuri replica rolex magnetice şi simplifică necesităţile de întreţinere.

Maurice Lacroix Masterpiece Gravity art1

Carcasa este din oţel polişat sau acoperit cu PVD, are diametrul de 43 mm şi este tratată antireflexie. Calibrul ML230, produs in-house, mecanic, cu întoarcere automată, asigură o rezervă de putere de până la 50 de ore. Rezistenţa la apă este de 50 metri.

Masterpiece Gravity este oferit în două versiuni, cu cele trei limbi albastre şi numere romane pentru marcajul orelor sau cu markere argintii pentru ore şi secundar roşu. Cureaua este din piele neagră de crocodil. Preţul este estimat undeva între 10.000 si 20.000 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322