Magie de la OMEGA

OMEGA a propus la finalul anului trecut opt ceasuri ideale pentru cadoul perfect.

Prima propune­re este adresa­tă adevăraților fani OMEGA, un model cu adevărat legen­dar pentru ceasurile de scufun­dări – Seamaster 300. Carcasa de 41 mm este din aur Sedna de 18K, iar indicatoarele sunt “îmbră­cate” în Super-Luminova.

A doua propunere se adresează femeilor care apreciază frumusețea clasi­că și face parte din colecția Con­stellation. Cu un design iconic pentru Omega, cu secundar periferic, ceasul cu o carcasă de 27 mm este o adevărată bijuterie pe mână unei femei. Pe bezel găsim încrustate 32 de pietre prețioase, carcasă fiind din aur roșu de 18K.

A treia propunere se adresează celor care caută aventura – Seamaster Diver 300M își celebrează cea de-a 25-a aniver­sare. Ceasul cu o carcasă de 42 mm este disponibil cu o carcasă de oțel și aur Sedna de 18K.

Propunerea numărul patru se adresează fe­meilor cu un stil de viață urban. Cu o carcasă de 36 mm din aur Sedna de 18K, ceasul din colecția Tresor are pe cadran cifre romane embo­sate, realizate tot din aur Sedna, la fel ca și indicatoarele. Legătura din­tre marca Omega și spațiu a fost una extrem de strânsă. De aceea, The Speedmaster “First OMEGA in Space” nu putea să lipsească din această listă.

Cu o carcasă de 39,7 mm, din aur Sedna de 18K, cea­sul are un bezel de ceramică maro și un capac cu emblema origina­lă Seahorse. Legătura OMEGA cu moștenirea sa maritimă este făcută de Seamaster Planet Ocean.

Cu o carcasă de 39,5 mm din aur Sed­na de 18K, material folosit și pen­tru indicatoare și indecși, ceasul are cadranul și bezelul din cera­mică maro.

Eleganța care nu ține cont de timp vine de la propu­nerea numărul șapte – OMEGA De Ville Prestige. Stilul clasic es­te regăsit într-o carcasă din aur de 18K, cu secundar periferic și curea din piele maro.

Ultima pro­punere se adresează celor cu un stil de viață orientat spre lifestyle – Seamaster Aqua Terra, un ce­as cu un bezel încrustat cu dia­mante, cu o carcasă de 34 mm din aur Sedna.

(Articol revizuit, publicat în numărul 49 al revistei Temporis, decembrie 2018 – februarie 2019. Pentru articole mai noi vă rugăm să vă abonați)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322