LG și Audi au colaborat la realizarea unui smartwatch

lg-audi 1

LG a lansat primele sale ceasuri de tip smart anul trecut, însă cum moda acestor dispozitive este în din ce în ce mai vizibilă, este de așteptat ca și ofertele marilor producători de echipamente electronice să crească.

Misteriosul dispozitiv seamănă foarte mult cu G Watch R, dar are un aspect mai premium, datorat utilizării unor materiale mai nobile. În plus, dispune în partea dreaptă de trei butoane de comandă, în loc de unul, cât are actualul smartwatch al lui LG.

Mai mult, după un scurt test cu dispozitivul, reporterii de la site-ul androidcentral.com au declarat că rulează un sistem de operare webOS, în locul deja obișnuitului Android Wear. Ceea ce a fost în măsură să stârnească un interes foarte mare în rândul celor interesați de acest domeniu, care au apreciat atât modul de interacțiune cu sistemului de operare, cât și designul acestuia, în condițiile în care Android Wear este considerat încă imatur și destul de confuz.

 lg-audi-watch-webos-10

LG s-a abținut la a face comentarii oficiale pe marginea subiectului, dar există zvonuri că un astfel de dispozitiv va ajunge pe piață anul viitor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322