Lenovo Vibe Band VB10 – smartwatch cu autonomie de până la 7 zile

Text: Dan Scarlat

Produsul are un design atrăgător, dimensiuni compacte pentru un smartwatch și cântărește doar 30 de grame. Mai multe versiuni sunt disponibile, cu finisaje metalice sau mate. Ceea ce impresionează încă cel mai mult este autonomia comunicata de producător, care se ridică la șapte zile – o performanță în condițiile în care cu greu ne putem aștepta de la un astfel de dispozitiv să reziste mai mult de două zile după o singură încărcare.

vibe-band-vb10_family_01

Motivul se găsește în utilizarea unui ecran „E-ink” (în acest caz cu diagonala de 1,43 inci), cunoscut de la ebook readerele gen Kindle. Acesta nu consumă electricitate decât la tranziția între frame-uri și mai are avantaul că este tot timpul aprins. Dezavantajul – este alb-negru.

lenovo-smartband-vb10

VB10 poate funcționa în relație cu un iPhone sau cu un telefon cu Android, integrează diverși senzori pentru urmărirea activităților fizice și afișează diverse notificări, dar și mesaje de până la 200 de caractere. În plus, dispune și de certificarea IP67, ceea ce înseamnă că poate rezista timp de 30 de minute unei scufundări în apă la adâncimea de un metru.

lenovo-vb10

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322