La ceas aniversar: Ulysse Nardin Classico Manufacture

Pentru a celebra 170 de ani de orologerie mecanică de cea mai înaltă calitate, producătorul elveţian Ulysse Nardin lansează o ediţie limitată a Classico Collection, un model cu cadran de email “Grand Feu”.

 

3203-136LE_E0_

 

Classico Manufacture este echipat cu un mecanism creat in-house integral, calibrul UN-320, cu balansier din siliciu şi eşapament în formă de ancoră, pentru un plus de exactitate, dacă mai era nevoie.

 

3203-136-2_33_PR_2

 

Ediţia este limitată la 170 de exemplare, câte unul pentru fiecare an de activitate al companiei. Fericiţii posesori sunt răsfăţaţi cu un sistem de ajustare a datei extrem de simplu, prin operarea coroanei, iar rezerva de funcţionare de 48 de ore este mai mult decât sigură.

 

3203-136-2_33

Cadranul albastru sau alb şi numeralele romane subliniază pedigree-ul de clasă al mărcii în fiecare detaliu. Carcasa din oţel inoxidabil cu diametrul de 40 mm este echipată cu o curea din piele de culoare albastră, un plus de clasă pentru această piesă cu adevărat extraordinară. Ulysse Nardin este distribuit exclusiv în România de Galt orologerie elveţiană.

 

Publicat de admin la data de 4 July, 2016 5:28 pm

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.