Kross Studio Death Star Tourbillon 1

Kross Studio marchează Ziua Star Wars cu Death Star Ultimate Collector Set

„May the 4th be with you!” și-ar spune americanii sau britanicii fani ai seriei de pelicule Star Wars, iar Kross Studio vrea să-i impresioneze cu Death Star Ultimate Collector Set.

Conform informațiilor furnizate Temporis.ro, Death Star Ultimate Collector Set va fi produs în doar 10 exemplare. Fiecare pachet conține un ceas cu Tourbillon care seamănă cu arhicunoscuta Death Star și un cristal kyber autentic – sursa puterii superlaserului instalat pe nava lui Darth Vader – de pe platourile Rogue One. Acestea sunt livrate într-un container care măsoara peste un metru.

Kross Studio Death Star Tourbillon 4

Containerele în care sunt livrate cele două elemente sunt realizate din lemn și aluminiu. Pentru a le realiza au fost necesare peste 700 de componente. Deși pachetul are doar două elemente importante, acesta mai poate accepta încă șapte lucruri pentru depozitare din colecția personală a celor care vor pune mâna pe aceste containere.

Tourbillon-ul central este o complicație mecanică menită a onora apariția impozantă a navei Death Star. Această creează impresia că o revoluție se produce în fiecare minut prin designul clar și aerisit.

SWDST21 Capsules

Detalii complete despre acest ceas puteți găsi aici: Kross Death Star Tourbillon – pentru adevărații fani Star Wars!

Indicativele au fost fixate periferic pentru a se roti la 360 de grade în jurul tourbillon-ului.

Prețul pentru Kross Studio Death Star Ultimate Collector Set nu a fost dezvăluit, dar din articolul dedicat ceasului puteți afla costul acestuia.

Kross Studio Death Star Tourbillon 3
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322