Kross Death Star Tourbillon

Kross Death Star Tourbillon – pentru adevărații fani Star Wars!

Kross aduce în lumea orologeriei ceva ce clar ne lipsea: mai mult Star Wars! Modelul Death Star Tourbillon este pentru adevărații fani.

E drept că în haute horlogerie am avut parte de o sumedenie de invenții care ne fascinează de-a dreptul fără oprire, dar a aduce ceva cu adevărat fascinant pentru marea majoritate a oamenilor necesită un strop de încredere în propria nebunie. Probabil așa a apărut și Kross Death Star Tourbillon.

Noul format Kross Studio este cel mai recent brand care s-a alăturat acestui segment rar și fantezist al pieței ceasurilor. Răsărind din cenușa recent dispărutului RJ, cu moștenirea sa de designuri ultra-high-end inspirate de icoanele culturii pop precum Pac-Man și Spider-Man, Kross Studio își continuă activitatea predecessor cu ultima sa ediție limitată. Produs mână în mână cu Lucasfilm și asociat cu un suport original de cristal kyber folosit pe ecran de la „Rogue One: A Star Wars Story”, noua ediție limitată Kross Studio Death Star Tourbillon este un design dramatic, glorios, supradimensionat, care poate fi foarte bine jucăria supremă.

Kross Death Star Tourbillon

Carcasa din titan de gradul 5, acoperită cu DLC de 45 mm, a Kross Studio Death Star Tourbillon începe inspirația „Star Wars” cu îndrăzneală, cu o formă spațioasă.

1 4

Această formă minimă periată poate fi netedă și rotunjită, dar cuprinde o mulțime de referințe integrate la îndrăgita franciză de film. Coroana a fost înlocuită cu un inel în formă de D pliabil, care stă plat pe fundul carcasei din safir, cu un butuc central care afișează emblema imperiului galactic ticălos în smalț. Un împingător încastrat la ora 3 schimbă această coroană neortodoxă între funcțiile de înfășurare și setarea timpului și prezintă o gravură în scriptul Aurebesh folosit în galaxia „Războiul Stelelor”.

Pentru cadranul complex al scheletului Death Star Tourbillon, Kross Studio extrage aproape fiecare element vizual direct din filme. Traseul luminat din interiorul indicilor orelor aplicate folosește același model iconic ca iluminatul holului din interiorul stelei morții în „Războiul stelelor” original, în timp ce mâna orelor și a minutelor ia forma unui distrugător de stele din clasa Imperial-II și Super Star Destroyer masiv din clasa executorilor.

2 5

Sistemul de angrenaje planetare care mișcă mâna orelor adaugă sentimentului de dramă vizuală aici, acordând în același timp accent vizual unui mic element plutitor care altfel ar putea împiedica sever lizibilitatea. Pentru mâna de minute mai mare, marca optează pentru o mai subțire, atașament aproape ascuns de roata dințată planetară exterioară pentru un aspect mai curat. Desigur, adevărata piesă centrală a cadranului și, într-adevăr, ceasul în sine este masivul său tourbillon central.

Curat aglomerat!

În interiorul Kross Studio Death Star Tourbillon bate mișcarea centrală de tourbillon MKS7000 înfășurată manual. Cu tourbillon-ul său supradimensionat ca element central și angrenaj planetar pentru telefon, acesta este un concept de design complicat și exotic, dar decorul său pare mai simplu decât majoritatea contemporanilor săi.

Kross Studio Death Star Tourbillon
Kross Studio Death Star Tourbillon

Kross Studio termină Death Star Tourbillon cu trei curele incluse. Două dintre aceste curele sunt în relief cu o textură asimetrică complicată, care emulează suprafața stelei morții, atât în ​​cauciuc negru, cât și în piele gri. Pentru un aspect și mai atrăgător, Death Star Tourbillon include și o curea roșie din cauciuc cu incrustare din cauciuc negru.

Kross Death Star Tourbillon va fi produs în doar 10 exemplare și prețul este stabilit la aproximativ 85.000 de euro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.