jean biver

Jean-Claude Biver, cavaler al Legiunii de Onoare

jean biver

După 45 de ani de carieră de succes în orologerie, luxemburghezul Jean-Claude Biver a primit medalia de cavaler al Ordinului Național al Legiunii de onoare, la Berna, din mâinile ambasadorului francez în Elveția.

În vârstă de 70 de ani, Jean-Claude Biver are un CV impresionant. Și-a început cariera la Audemars Piguet, apoi a urmat etapa Blancpain, mai mulți ani la Swatch Group, colaborări cu Nicolas Hayek, Omega, dezvoltarea Hublot, președintele diviziei de ceasuri a grupului francez LVMH, conducerea TAG Heuer și Zenith.

„E o mare onoare și o mare satisfacție pentru mine să primesc o așa distincție din partea Franței, patria luxului. Vreau însă să dedic această medalie echipelor mele care, din 1979, m-au urmat de-a lungul carierei mele. Le mulțumesc pentru că au făcut posibil un asemenea succes”, a declarat Jean-Claude Biver după primirea medaliei.

Jean-Claude Biver face parte din 2017 și din Temporis Hall of Fame, iar în după gala „CAESAR Awards 2011”, în calitate de președinte Hublot, acesta a acceptat invitația CAESAR de a face un ceas dedicat lui Ilie Năstase.

La sfârșitul anului trecut și Richard Mille a fost numit cavaler al Legiunii de Onoare de către președintele francez Emmanuel Macron.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322