Irony XLite de la Swatch, o fuziune dinamică

Swatch_irony_chrono_xlite_Original-jpg

Irony XLite pare o colecţie realizată după o călătorie imaginară a designerilor Swatch în viitor, acolo unde fuziunea materialelor dictează tendinţele în modă, dând naştere unor modele de ceasuri sport elegante cu totul şi cu totul spectaculoase.

sa02_YYS4000AG_Original-jpg

Noul mix de aluminiu şi plastic colorat folosit pentru colecţia XLite nu reprezintă doar un aliaj uşor şi confortabil pentru cel sau cea care poartă ceasul, ci redă perfect filosofia cu ADN futurist Swatch, din care fac parte deopotrivă distracţia şi bucuria de a purta un ceas ca o declaraţie de stil.

Noile ceasuri din colecţia Irony XLite sunt îmbinarea perfectă dintre designul ultramodern şi culorile pline de energie. Aerul lor dinamic, îndrăznet şi contemporan captează imediat atenţia aşa cum o poate face doar ceva nemaivăzut până acum, iar funcţionalitatea lor cucereşte iremediabil orice utilizator. Modelele echipate cu cronograf acţionează ca un adevărat magnet pentru pasionaţii de ceasuri şi de modă, care trebuie să îşi adauge în colecţie şi unul dintre acestea.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322