Huawei Watch – sau cum au lansat chinezii unul dintre cele mai frumoase smartwatch-uri

 

hw_415669

Numit simplu ”Watch” (exact ca și în cazul lui Apple), produsul se remarcă printr-un design clasic, cu trimitere clară la pasionații de orologerie, poate pentru tocmai pentru a încerca să forțeze un pic din bine voința acestora. Corpul simplu, circular, va fi disponibil în argintiu, auriu sau negru și va putea fi accesorizat cu diverse curele de metal sau piele, cu anse de 18 sau 22 mm. În plus, compania a anunțat pentru început nu mai puțin de 40 de interfețe, simbolizând diverse tipuri de ceasuri.

hw_415668

Ecranul este de tip Amoled, cu diagonala de 1,4 inci și o rezoluție de 400×400 pixeli. Pentru o protecție optimă, acesta este acoperit cu un cristal de safir. În interior se găsește un procesor furnizat de Qualcomm, tactat la 1,2 GHz, cu 521 MB RAM și 4GB spațiu de stocare. Sistemul de operare este Android Wear. Ca senzori, Watch propune, pe lângă giroscop și accelerometru, și un senzor de monitorizare a activității inimii.

huaweiwatch2

Produsul va fi disponibil din această vară, la un preț necunoscut încă. Primele zvonuri indicau chiar o plasare în zona cifrei de 1000 de dolari, însă ulterior au fost vehiculate valori mai apropiate de ale concurenței Moto 360 sau LG Watch Urbane.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322