Hermes Slim dHermes Cest la fete

Hermès Slim d’Hermès C’est la fête – inspirat dintr-o eșarfă

În mod cert nu mulți dintre noi își închipuie că așa ar arăta o sărbătoare, dar Hermès Slim d’Hermès C’est la fête reușește să pună lucrurile în perspectivă.

Hermès, brand recunoscut pentru excelență în domeniul luxury, ne oferă un ceas mai puțin obișnuit. Denumit Slim d’Hermès C’est la fête, acesta vine direct de la Watches&Wonders 2021 să ne arate că celebrarea minuțiozității poate fi făcută și prin celebrarea efemerității.

Hermes Slim dHermes Cest la fete2

Motivul de pe cadran care prezintă o scheletă într-un frac și o pălărie de călărie călare pe un cal schelet este preluat de la eșarfa de mătase pentru bărbați proiectată de Daiske Nomura în 2012. Artistul și ilustratorul japonez au colaborat cu brandul de lux la ilustrarea plată în trei- design dimensional care arată foarte diferit de orice am văzut până acum.

Potrivit lui Hermès, cadranele C’est la fête sunt fabricate manual în Elveția și doar trei artizani sunt responsabili de crearea fiecăreia dintre aceste capodopere.

Hermes Slim dHermes Cest la fete1

Unul dintre meșteri face smalțul în miniatură, unul face smalțul pailloné, iar ultimul este responsabil de munca complicată de gravare.

Hermès Slim d’Hermès C’est la fête este limitat la numai opt exemplare pentru întreaga lume și are un preț de plecare de 92.500 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322