Graham Chronofighter Oversize Black Arrow

Cu un diametru de 47 mm, ceasul prezintă un cadran desenat în culori de camuflaj și câteva funcții relevante pentru necesitățile militare.

Graham Chronofighter Oversize Black Arrow art1În primul rând, Graham Chronofighter Oversize Black Arrow integrează un modul de telemetrie, cu ajutorul căruia sunt măsurate distanțele pe baza vitezei sunetului. Practic, atunci când se produce un fulger, explozie, sau orice poate fi obsersat cu vederea la distanță, ceasul permite cronometrarea timpului până când sunetul poate fi perceput. Și cum viteza sunetului este influențată de temperatură, s-a luat ca bază temperatura medie a Pământului, 25 grade Celsius, exprimată și în grade Fahrenheit pentru cei care folosesc această unitate de măsură, la fel cum distanța este gradată pe cadran în kilometri și mile.

Tot pentru a sublinia latura militară, fiecare ceas din colecție are imprimat pe cadran un număr unic de identificare, în stilul celor folosite de armată.

Graham Chronofighter Oversize Black Arrow vine echipat cu levierul caracteristic, construit din carbon, bezel din ceraceramicgră, geam din cristal de safir și cu calibrul G1747, chronograph automatic, ce oferă o rezervă de putere de 48 ore.

Ceasul ajunge la clienți într-o cutie specială, rezistentă la apă și echipată cu supapă de presiune, ce poate conține și un compas Graham, dar și un binoclu cu vedere pe timp de noapte.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322