Girard Perregaux Tourbillon With Three Flying Bridges

Girard Perregaux Tourbillon With Three Flying Bridges – skeletonizat?

Girard Perregaux a reușit să își marcheze aniversarea de 230 de ani într-un stil grandios: melanjul dintre trecut și prezent este reliefat cu eleganța meticulozității prin Tourbillon With Three Flying Bridges.

Girard Perregaux Tourbillon With Three Flying Bridges are un diametru de 44 de mm, este finisat în aur rose gold și atrage în mrejele prezentului o victorie majoră a trecutului din orologerie. Modelul cu trei punți „zburătoare” este o reinterpretare, însă una care arată că trecerea timpului înseamnă progres. În acest caz, unul extrem de frumos și, mai important, interesant.

În afară de funcțiile de bază pe care aceste punți le oferă ceasului precum sprijinul activ pentru mecanism, ele aduc și o notă de stil fantastic prin crearea unei iluzii de plutire. Nu par a fi conectate nicăieri. Pentru câteva momente privitorul este ușor păcălit. I se creează impresia că sub safir se află doar un spațiu vid extrem de vâscos.

Tourbillon-ul este așezat central, dar în partea de jos în propria sa capsulă tip lre și are un indicator albastru care se mișcă la 360 de grade. Aici, prin urmare, găsim secundarul.

Girard Perregaux Tourbillon With Three Flying Bridges1

Girard Perregaux Tourbillon With Three Flying Bridges balansează idilic luxul cu designul funcțional. Elementele cele mai importante se regăsesc descret și invită la descoperirea unei forme atrăgătoare.

Ceasul folosește o curea de crocodil cu efect de cauciuc, are o rezistență la apă de până la 30 de metri adâncime și utilizeaza mecanismul GP09400-1273. Nu este o ediție limitată. Prețul este de 127.300 de euro fără taxe.

Finalmente, Girard Perregaux Tourbillon With Three Flying Bridges nu este doar skeletonizat, ci fermecat de perfecțiune.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322