Girard-Perregaux Chrono Hawk Pink Gold

Stilul reactangular îl identifică imediat, la fel și metalul nobil din care este confecționată carcasa. Aurul completează perfect restul carcasei din ceramic neagră și cauciuc. Nu mai puțin de 62 de componente intră în ansamblul carcasei de 44 mm, iar aurul are o finisare satinată.

GP_LD_Chrono_Hawk_PinkGold art1Ceramica este formată din microgranule cu diametrul de 0,2 microni supuse la o presiune extremă. Pentru că este insensibilă la zgârieturi, acest material a fost preferat pentru bezel și butoanele de pe laterale.

Cadranul prezintă un motiv inspirit de celebrele punți ale tourbillon-urilor Girard-Perregaux, iar nervurile sunt grefate cu material luminiscent, pentru o bună lizibilitate pe timp de noapte.

Chrono Hawk Pink Gold este echipat cu mecanismul GP03300, chronograph cu 431 de component și întoarcere automata. Greutatea oscilantă și decorațiunile mecanismului pot fi admirate prin capacul transparent din cristal de safir.

Această ultimă versiune a modelului Hawk are o rezistență la apă de 100 m și vine cu o curea piele de aligator cusută pe cauciuc.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322