Geo.Graham The Moon

George Graham avea o plăcere deosebită să observe Luna atunci când crea cele mai deosebite ceasuri din colecția Graham. Prieten cu mulți dintre astronomii acelor vremuri, ceasornicarul petrecea mult timp privind prin telescop și încercând astfel să găsească soluții la problemele de mecanică a ceasurilor, iar timpul petrecut cu ochii printre corpurile cerești nu era deloc în zadar.

Luna a continuat să fascineze creatorii de ceasuri de-a lungul timpului, iar cei de la Graham au vrut să ofere un omagiu fondatorului companiei și pasiunii sale pentru Lună. Geo.Graham The Moon vine cu un cadran deosebit, pe fondul unei constelații de diamante și cu o Lună de doar 0,07 grame, pictată manual de meșteri specializați din Le Locle. Bezelul are pictată o reprezentație magistrală a Căii Lactee.

Geo.Graham The Moon - art1

Ceasul combină un Flying Tourbillon cu un foarte precis indicator pentru fazele lunii. Atât de precis, încât trebuie ajustat o dată la 122 de ani și atunci operația se face printr-o singură apăsare de buton.

Carcasa cu diametrul de 46 mm este confecționată din aur alb de 18k, iar calibrul G1769 asigură o rezervă de putere de 96 de ore. Geo.Graham The Moon este produs într-o ediție limitată la opt exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322