Frank Muller Vanguard™ World Timer GMT

La WPHH (World Presentation of Haute Horlogerie) Frank Muller a dezvăluit o listă destul de impresionantă de ceasuri noi, în special complicații.

Colecția de ceasuri bărbătești s-a îmbogățit cu încarnarea extrem de rafinată a modelului Vanguard ™ – The Vanguard ™ World Timer GMT, o piesă care se remarcă prin caracteristicile sale puternice și vizibile, dar clasice în același timp. Vanguard World timer GMT, a fost prezentat în aur în două tonuri (aur roz / titan) sau aur roz. În ciuda dimensiunilor sale impresionante (53,7mm x 44mm), acest ceas afișează un aspect surprinzător pe încheietura mâinii, datorită carcasei în formă de butoi curbat.

Formele moderne și bine-cunoscute respectă conceptul  simplu, dar faraonic: timpul în întreaga sa globalizare. Cele mai recente zone oficiale ale lumii sunt indexate de la Paris la New York prin Moscova.

Acest ceas emblematic, alimentat de un mecanism automat, este cel mai rafinat ceas Frank Muller, cu afișarea imediată a două fusuri orare.

Centrul cadranului este periat cu razele soarelui, împodobit cu harta lumii, care a fost lucrat subtil pentru a crea imaginea de relief, subliniind fiecare continent. Împărțită în 24 de zone oficiale, această diagramă mondială face din creație o explicație detaliată a timpului în lume.

Specificații: carcasă din aur de 53 mm x 44 mm din aur / roz – rezistență la apă 30 m – mecanism automat cu ore, minute, secunde, GMT și indicație de timp. Curea aligator / cauciuc cu cataramă pliabilă

Preț: 24.700 franci elvețieni

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322