Eberhard &Co

Eberhard &Co. celebrează Alfa Romeo

Eberhard &Co. celebrează Alfa Romeo la împlinirea a 110 ani de istorie. Casa Eberhard &Co. a  creat pentru acest eveniment un cronograf nou și ca urmare a succesului ALFA ROMEO QUADRIFOGLIO VERDE în 2019.

Mașinile Biscione Alfa Romeo

Ceasul are un design înnobilat de măiestria artistică și stilistica specifică produselor Eberhard &Co. Cronograful Eberhard emite deopotrivă atât vibrații sportive cât și emoționale, lucru recunoscut la mașinile „Biscione” ale mărcii Alfa Romeo.

Cronograful Eberhard & Co. 110. Alfa Romeo Anniversary

Cronograful Eberhard & Co. 110. Alfa Romeo Anniversary are o carcasă din oțel de 43 mm. Sportiv, dar rafinat, carcasa adăpostește mecanismul cronografului automat și trei contoare. Funcția de resetare se execută cu ajutorul butonului coaxial situat pe coroană, la ora 3. Rezistent la apă până la 30 de metri, piesa are un geam plat din sticlă safir, personalizat cu gravuri și sigla Alfa Romeo. Acesta este închis cu 6 șuruburi.

Scara tahimetrului cuprinde cadranul alb – inspirat din lumea automobilelor și o gravură înălțată a noului logo Alfa Romeo (cu două numere „1” care urmează o linie de perspectivă. Linia reprezintă trecerea de la trecut la prezent, culminând cu numărul „0”, în interiorul căruia se află un Biscione). Ceasul este disponibil cu o curea din material cauciucat gri.

În inima Elveției

Eberhard & Co. a fost fondată în 1887 în inima ceasornicariei elvețiene. Încă de la înființare, marca a căutat să-și facă unicitatea inconfundabilă. Misiunea mărcii Eberhard & Co. este aceea de oferi doritorilor ceasuri contemporane, dar elegante, care nu părăsesc niciodată legătura lor profundă cu tradiția.

Alfa Romeo

Fondată la Milano în 1910, Alfa Romeo creează automobilei care îi pun pe șoferi în centrul unei experiențe inegalabile și extraordinare.  Automobilele ating orice posesor prin priceperea inginerească și eleganța înnăscută reunite pentru a seducția pasionaților. În peste o sută de ani, Alfa Romeo a participat la cele mai mari competiții auto, inclusiv atunci când în 1923 a câștigat Ugo Sivocci Targa Florio într-un Alfa Romeo RL.

Ceasul cronograf Eberhard & Co. 110. Alfa Romeo Anniversary vine într-o ediția Limitată de 110 ceasuri, vândute exclusiv la dealerii autorizați Eberhard & Co. începând cu septembrie acest an.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322