Storia


Xiaomi Watch Color

Xiaomi Watch Color, un ceas conectat și colorat

După Mi Watch, Xiaomi a lansat la începutul lunii ianuarie un nou smartwatch botezat Watch Color. Este un ceas conectat și colorat, ușor de personalizat – 1.540 de combinații – brățară și cadran – sunt posibile. Noul smartwatch chinezesc are o carcasă de 47 mm în diametru și un ecran AMOLED high definition, de 1,39... Citeste articolul »
bell & ross br-05

Un nou Bell & Ross superb

După faimosul model de aviație BR 03, francezii de la Bell & Ross au lansat un nou ceas dedicat vieții urbane. Este vorba despre BR 05, un accesoriu dedicat exploratorilor urbani. Cu un look ușor de recunoscut pentru fanii casei de orologerie Bell & Ross, noul ceas BR 05 respectă principiile brand-ului francez – lizibilitate,... Citeste articolul »
bomberg

Cod roșu de la Bomberg

Descoperiți colecția BB-01 Automatic de la Bomberg, un trio roșu irezistibil. Cu un design în roșu-negru și o formă care imită o jantă auto, noile ceasuri Bomberg au coroana situată în dreptul orei 2 și carcase de 43 mm în diametru, din oțel. Sub aceste „măști” bat mecanisme fiabile, calibru Sellia SW200, care asigura funcțiile... Citeste articolul »
Seiko

Ceasul sport al anului 2019

Seiko Prospex LX Diver’s a fost ales „Ceasul sport/diving” al anului 2019, la Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG), organizat în noiembrie. Aproape că a devenit un obicei pentru Seiko. Anul trecut, prestigiosul brand japonez și-a adjudecat trofeul de cel mai bun ceas sport al anului 2018, cu reeditarea primului model de diving al liniei... Citeste articolul »
IWC Schaffhausen

Ceasurile IWC Schaffhausen, 8 ani de garanție

După Panerai, și cei de la IWC Schaffhausen au decis să prelungească garanția ceasurilor de la 2 la 8 ani. Extinderea garanției vine odată cu lansarea „My IWC”, program de loialitate adresat tuturor clienților brand-ului, inclusiv celor care au cumpărat un ceas al mărcii în ultimii doi ani. Ca să benficiați de prelungirea garanției retroactiv... Citeste articolul »
stan lee citizen

Un ceas „comic” pentru Stan Lee

Într-un parteneriat cu Disney Entertainment și Marvel Studios, brand-ul japonez Citizen lansează un nou model de ceas, pentru a-i aduce un omagiu scriitorului american de benzi desenate Stan Lee, părintele Spider-Man, Hulk, X-Men, Daredevil sau Doctor Strange. Ceasul Citizen Stan Lee a fost realizat într-o ediție limitată de 1922 exemplare, anul în care s-a născut... Citeste articolul »
Rolex Marlon Brando

Rolex-ul lui Marlon Brando, vândut cu 1,8 milioane de euro

Casa de licitații new-yorkeză Phillips a vândut la începutul lunii decembrie un Rolex GMT Master, ceas care a fost purtat de către actorul Marlon Brando, în filmul lui Copola «Apocalypse Now», în 1979. După recordul mondial din 2017, când un Rolex Daytona Paul Newman a fost adjudecat cu peste 17 milioane de euro (record bătut... Citeste articolul »
bovet virtuoso x time

Concept nou și ceas nou de la BOVET 1822

Celebrul brand elvețian BOVET 1822 prezintă Ateliers BOVET, un concept care le oferă colecționarilor șansa să decidă cum va arăta și ce va face viitorul lor ceas. Primul capitol Ateliers BOVET este deschis de Virtuoso X Tourbillon. Lansat într-o ediție limitată de numai 10 unități, ceasul Virtuoso X Tourbillon indică ora din trei zone diferite... Citeste articolul »
tag heuer senna

TAG Heuer, omagiu pentru Senna și Fangio

TAG Heuer prezintă trei noi ceasuri în ediții limitate, dedicate celor doi mari campioni de Formula 1: Ayrton Senna și Juan Manuel Fangio. Două dintre modele sunt sport și au fost inspirate de design-ul ceasului pe care obișnuia să-l poarte Senna, dar amintesc și de Brazilia, țara lui de origine. Iar cel de-al treilea ceas... Citeste articolul »
ceas ow c 1000

Un ceas care se simte peștele-n apă

Ollech & Wajs Zurich, brand elvețian de ceasuri creat la 1956, apreciat pentru robustețea, precizia și rezistența accesoriilor sale, prezintă OW C-1000 – un nou model de diving. OW C-1000 este reinterpretarea ceasului Caribbean 1000, un model emblematic al mărcii, lansat în colaboare Jenny Watch Company în 1964. Acel redutabil ceas de diving performant a... Citeste articolul »