Storia


Jacob & Co Twin Turbo Furious Bugatti 300+

Jacob & Co Twin Turbo Furious Bugatti 300+, performanță extremă

Performanță extremă, lux fără limite, frumusețe de neegalat și măiestrie excepțională sunt doar câteva dintre expresiile care definesc noul Jacob & Co Twin Turbo Furious 300+, un ceas inspirat de cel mai rapid hypercar creat vreodată. Jacob & Co și Bugatti se laudă, pe bună dreptate, că împărtășesc aceleași standarde și valori în tot ceea... Citeste articolul »

Partea întunecată a lunii în colecția U -BOAT

Întotdeauna cu scopul de a depăși granițele designului tradițional, Italo Fontana aterizează pe lună și dezvăluie o colecție de ceasuri care vine direct din partea ei mai întunecată. După ideea explorată prima dată cu modelul Capsoil, designerul U-BOAT a introdus o nouă colecție de ceasuri, Darkmoon, și dezvoltă și mai mult conceptul inovator de „imersiune... Citeste articolul »

Ceasul „Henry Dunant”

Marca Mauron Musy a fost fondată pe valori simple elvețiene, care sunt tocmai baza etichetei meșteșugărești elvețiene și reprezintă precepte esențiale menținute de Casa de Fribourg. Aceste valori comune au dat naștere colaborării și dezvoltării unei ediții limitate de șapte ceasuri, fiecare unic și marcat cu unul dintre cele șapte principii fundamentale ale organizației umanitare... Citeste articolul »
Christopher Ward industria ceasuri

Britanicii vor să redevină cunoscuți în industria ceasurilor

Cu o istorie bogată și realizări recunoscute, industria britanică de ceasuri a intrat, până în anii 2000, într-un con de umbră. Acum reapar tot mai multe case care își fac rapid un nume. În urmă cu circa 20 de ani orice legătură între industria ceasurilor și Marea Britanie părea pierdută. Orice menționare a unui ceas... Citeste articolul »

În premieră: Anywhere

Cea de-a doua creație Krayon, Anywhere, indică lungimea zilei și ora la care soarele răsare sau apune. Krayon dezvăluie o nouă interpretare a complicației sale caracteristice, cu gradul de finisare a indicatorului, așteptată în lumea Înaltei Orologerii. Anywhere definește un spațiu geografic și temporal personalizat. Krayon cu acest ceas se adaptează dorințelor și secretelor profund... Citeste articolul »

Noul Delma Cayman Worldtimer

Colecția Cayman s-a extins în 2020 pentru a include Cayman Worldtimer. Păstrează stilul vintage al colecției cu adăugarea de orașe de mână și de referință de 24 de ore pe lună reprezentând fiecare fus orar. Specialist, în ceasuri maritime pentru scufundători, de peste 50 de ani, Delma își extinde portofoliul impresionant cu o nouă ediție... Citeste articolul »

Czapek & Cie provoacă necunoscutul

Czapek & Cie dezvăluie un ceas special și începe un nou capitol în istoria sa remarcabilă. Modelul Antarctica combină stilul sofisticat cu un mecanism special de putere la interior care împinge spre limite segmentul sport-chic. Casa are o propunere inedită pentru haute-horlogerie, alta decât complicațiile virtuoase. Proiectarea mecanismului, finisarea de excepție materialele selectate și suprafețele... Citeste articolul »

Un proiect independent

În lupta comuna impotriva înglobarii în multinaționale, unde și-ar pierde din unicitatea brand-urilor și prin puterea legăturilor dintre H. Moser & Cie și MB&F de mai bine de zece ani, Edouard Meylan și Maximilian Büsser au compus în duet un recital pentru omagierea orologiei fine. În acest cadru, cele două Case co-semnează o pereche de... Citeste articolul »
raketa polaire

Raketa Polar revine

Ceasul Raketa Polar a fost relansat – cu o carcasă de 35 mm în diametru, noul model este animat de un calibru 2623 și asortat la o brățară textilă sau din piele. Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la producerea faimosului ceas sovietic Raketa Polar, produs în 1970, manufactura Raketa relansează modelul istoric... Citeste articolul »
Frederic Arnault - TAG Heuer1

Frederic Arnault devine CEO TAG Heuer. La 25 de ani!

La mai puțin de 3 ani de la venirea în firmă, tănărul Arnault a fost promovat Președinte al companiei orologere de peste 160 de ani vechime. Este o numire așteptată chiar dacă la o vârstă incredibil de mică. Dar există o explicație… Frederic Arnault este unul dintre cei 5 copii ai lui Bernard Arnault, omul... Citeste articolul »