Diver watches: Breitling Superocean 44 Special

Superocean 44 Special_01

 

Ceasurile de tip aviator în alb şi negru asigură o lizibilitate excelentă şi sunt adevărate instrumente de lucru pentru profesioniştii din domeniu, iar acum scufundătorii primesc propriul lor ceas dintr-o specie aparte: “ocean pilot”. Carcasă din oţel de culoare neagră, bezel din ceramică de culoare neagră şi cadran negru, cu indecşi mari, luminescenţi, vizibili la o adâncime de 1.000 metri. O ecuaţie care combină originalitatea cu eficienţa, pentru un rezultat pozitiv şi precis.

Superocean 44 Special

Modelele Breitling Superocean s-au evidenţiat încă din 1957 prin performanţe excepţionale, combinate cu un stil eminamente tehnic şi profesionist. Noul Superocean 44 Special reiterează aceste caracteristici printr-un design original, unde fiecare detaliu este desenat pentru a satisface cerinţele şi provocările unui veritabil ceas de scufundător.

Superocean 44 Special

 

Carcasa rezistentă, din oţel de culoare neagră, cu aspect satinat, dotată cu o coroană cu dublă garnitură, garantează etanşeitatea la apă până la o adâncime de 1.000 metri. O valvă de siguranţă asigură egalizarea diferenţelor de presiune dintre interiorul şi exteriorul ceasului.

Superocean 44 Special

 

Bezelul rotativ nou-nouţ, din ceramică, cu aspect strălucitor, un material high-tech extrem de rezistent, asigură o măsurare exactă a timpului de scufundare. Sistemul său rotativ unidirecţional evită orice operare neconformă cu timpul măsurat în cazul unei greşeli de manevrare, priza fiind excelentă, chiar şi atunci când vă purtaţi cu mănuşi cu acesta.

Superocean 44 Special

Carcasa de 44 mm diametru, cum îi spune şi numele, adăposteşte un mecanism automatic, cetificat oficial cronometru de către COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute). Cureaua de culoare neagră, din cauciuc, poartă semnătura Breitling sau un rând de orificii circulare. Superocean 44 Special reprezintă un nou capitol în cucerirea apelor, semnat de Breitling. (Text: Andrei Dimulescu Foto: Breitling)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322