bovet virtuoso x time

Concept nou și ceas nou de la BOVET 1822

bovet virtuoso x time

Celebrul brand elvețian BOVET 1822 prezintă Ateliers BOVET, un concept care le oferă colecționarilor șansa să decidă cum va arăta și ce va face viitorul lor ceas. Primul capitol Ateliers BOVET este deschis de Virtuoso X Tourbillon.

Lansat într-o ediție limitată de numai 10 unități, ceasul Virtuoso X Tourbillon indică ora din trei zone diferite și, cel mai important, poate fi creat după preferințele clientului. Astfel, cu ajutorul unei echipe de specialiști, acesta poate să-și aleagă cele 24 de orașe pentru complicația <>, dar și modelul care va fi pictat și gravat pe cadran.

Fascinația lui Mr. Raffy, proprietarul BOVET, pentru artele decorative a inspirat designul Virtuoso X Tourbillon, un ceas cu un flying-tourbillon și o rezervă de energie de 10 zile. Accesoriului nu-i lipsește nici sistemul Amadeo®, patentat de BOVET 1822 și care poate transforma foarte simplu ceasul de mână într-unul de masă sau buzunar. Virtuoso X Tourbillon este disponibil în trei variante – aur roșu de 18 karate, aur alb de 18 karate sau platină.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322